Днес лидерът  на партия Има такъв народ Слави Трифонов обяви,

...
Днес лидерът  на партия Има такъв народ Слави Трифонов обяви,
Коментари Харесай

След призива на Слави за референдум за президентска република: А защо не направо съветска?

Днес лидерът  на партия ИТН Слави Трифонов разгласи, че е време българите да вземат участие на референдум за смяна на политическия модел. Шоуменът разгласява видеообращение, в което загатна, че подобен такова публично допитване ще има в най-скоро време, а Има Такъв Народ щели да бъдат поръчител за осъществяването на взетото решение. 
Прочетете още
" Искаме вие да кажете време ли е България да стане президентска република или да остане парламентарна. Искаме да ви попитаме това на народен референдум. Решението би трябвало да е ваше, тъй като страната е ваша. За да подсигуряваме, че това ще се случи и вашето решение, каквото и да е то, ще бъде приведено в деяние, ние ще бъдем ваш поръчител в идващия парламент. Властта не е непременно, само че моралът е ", уточни Трифонов. 

На сходна поръчка може да се гледа единственото като предизборна агитация, защото Законът за директното присъединяване на жителите обаче не разрешава привикване на референдуми по член 84 в частта за правата на Народното събрание - в това число за това, че Народното събрание избира и освобождава министър-председателя, Министерския съвет и взема решение за структурата на кабинета.

Въпреки това следващата поява на Слави Трифонов отприщи гърмеж от мнения въ форумите. Ето част от тях:

 

 

В момента виждаме какъв брой е рисково в българската действителност доста власт да бъде в ръцете на един човек. Още повече пък подозрения буди провален и наклеветен политик като Слави да го предлага.

----------------

Политическата ни системата си е добра. Проблемът е в изпълнителите.

-----------------

С баджанака Радев по какъв начин ще поделят властта? Може би Слави вицепрезидент? Аферим на Деса!

---------------------

Този извиква смях само! А руска република не желае ли:))))

---------------------------

Днес на китарата Слави Жабата, той ще прави референдум драги посетители единствено за Вас!

--------------------------

Всъщност, той си извърши ролята - да канализира протестната сила отпреди две лета в токсичен двойник на " опозиционна на статуквото партия ", която по авансово уречен сигнал да смъкна реформаторското държавно управление, с цел да върне на власт Коалиция " Газпром ".

Сега умерено може да иде в пенсия и да не се тревожи за идващия парламент.

Путин сега прави прелом в България. Почна със прекъсването на газта пролетта. Крайната цел е България да излезе от НАТО и Европейски Съюз.

--------------------------

Ще влезе в Народното събрание единствено в случай че му платят да направи някой концерт там.

----------------------------

Задкулисието разбра, че може посредством президента да си назначи свое държавно управление и задействаха Слави за референдум.
Академиците от Държавна сигурност ли ще трансформират Конституцията?
Путин и той желае референдум в оповестените от него съветски територии в Украйна.

--------------------------

Слави е доста сполучлив план на ДС/КГБ. Никой различен актьор не е имал десетилетия наред всеки ден ней-гледаното време по малките екрани. Успешно си извърши задачата да опростачи генерации български младежи, да ги отдалечи от възрожденските ни добродетели - усърдие, деятелност, пестеливост и да ги тласне към мутренските идеали - ферари, манекенки, бабитлък, хитрости, опортюнизъм, пренебрежение към естествения честен живот. Сега пък им се приискало на кремълските му господари да им се сервира България на подносче - към този момент да не се охарчват да покупват или сплашват 240 депутата, а напряко единствено 1 президент. Няма да стане, Слави, тъпо безличие.

--------------------------
Изигра си ролята, за която му беше платено. Ясно, че ще е отвън Народното събрание, само че въпреки всичко се пробва. Все отново е готино да си водач на парламентарна мощ, а и всеки глас за Трифонов е загубен глас за анти Газпром партиите. И защото няма какво свястно да каже по значимите тематики, а и го е боязън, притопля отново остарялата гозба, с която потегли. Остава единствено още веднъж да вкара другата дъвка за дотациите.

---------------------------

Дългия замята въдицата! Да забележим, какъв брой още шаранчета са останали. Имам чувството, че в България са неизчерпаеми.

-----------------------------

Мат`риала в случай че вкара още един път това непоносимо съветско чалга-мекере в Народното събрание, ще си е заслужило и президентската република и съветската сатрапия и ориста на Чечня или Беларус!

-------------------------------

Те не желаят президентска република, тъй като и там има парламенти, сенати и така нататък
Те желаят диктаторска " република ", където да сложат един зелен чорап като Радев и да козурува в посока Москва.

--------------------------------

Поредното зрелище, пардон престъплание на Трифонов.

--------------------------

Удивително съвпадане във времето сред идиотската концепция на Трифонов и отпочналите диалози /не по-малко идиотски/ с Газпром и Лукойл. Не мога да се сетя къде бях чел, че някой като ти приказва за потриотизъм, различен в това време краде.....

--------------------------

" Подкрепяте ли... " Изобщо няма и да чета нататък. Щом е от Слафчо, нищо не поддържам.
Най-малко поддържам малоумни референдуми. По-добре да ги забранят въобще. Това, че няма да вземе и 2% на изборите очевидно не пречи на Слафчо да продължава да нервира хората обаче.
Но да оставим политическия мъртвец Слави на страна. За жал в България има хора, които пазят това безумие наречено президентска република. Много би трябвало да се пазим от такива.

-------------------------

Днес е печален ден, а Чалгаря ме спука от смях. Пак референдум, отново да се закачи за болните упоритости на РРадев... Какво стана с 1 лев дотация, с мажоритарните избори с кастинга на политици, с плагиата, с шнорхела, с Руди Гела....
Да забележим какъв брой балъци отново ще клъвнат на същата кукичка.

---------------------------

" За жал в България има хора, които пазят това безумие наречено президентска република. Много би трябвало да се пазим от такива. "
Проекта за нова Президентска Конституция е подготвен от 2 години. Автор е Емилия Друмева. Ива Митева с главата за смесена изборна система отбрани докторат, Друмева бе началник. След още две служебни държавно управление следващото ялово Народно събрание на третия ден ще гласоподава решение за привикване ан Велико народно събрание и..... ще имаме български Путин. Естествено старите мандати на РРадев няма да се броят. Честито.

-------------------------

А в случай че след изборите ГЕРБ или Политическа партия или Демократична България изиска импийчмънт на Радев и Народното събрание го гласоподава....

----------------------

Любомир Аламанов, ПР- специалист
В този така и така кофти ден, следващият политически лъжец потегли към следващата политическа машинация.Слави Трифонов щял да прави референдум дали хората желаят Президентска република. Отвратително. Опирайки се на страха, на терзанията, на желанието за естествен живот, Трифонов размахва сякаш примамлива концепция, като морковче към зайче, преди да му бъде отсечена главата.- Само си представете Борисов с цялостна власт, без рестриктивните мерки на Народното събрание, с чинно държавно управление, с завладяни институции, с послушни репресивни органи. А, миг, това сме го виждали...- Само си представете Радев с цялостна власт, без рестриктивните мерки на Народното събрание, с чинно държавно управление, с завладяни институции, с послушни репресивни органи. А, миг, това го виждаме тъкмо в този момент...- Само си представете Трифонов с цялостна власт, без рестриктивните мерки на Народното събрание, с чинно държавно управление, с завладяни институции, с послушни репресивни органи. А, миг, това щяхме да го забележим, само че го хванаха тъкмо в точния момент...Мило и градивно напомням, че предходният референдум на Трифонов беше най-вече за мажоритарна система за избор на депутати. А в секундата, в която се направи парламентарната им група, той забрани на всички да имат друго мнение от неговото. Трифонов разгласи всички, които имаха друго мнение, за предатели. Толкова за Референдумите на Трифонов.Жалък инструмент за операция и привличане на гласоподаватели, когато се вижда, че хората са разбрали какво съставлява следващия манипулатор и славата му залязва.- Борисов ни губеше времето с нова Конституция.- Радев ни губи времето с нов контракт с кремълския деспот.- Трифонов ще ни губи времето напряко с нова страна.Три свята. И трите са извънредно лъжливи. И трите би трябвало да останат в предишното.Как пък малко позор нямат...Идват избори. Моля ви, мислете. Гласувайте за обикновено бъдеще. Не за отломките на лъжливото минало.Спокоен ден!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР